Problem z cs 1,6 na win 10
     Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ten wątek jest zamknięty


Offline Czarna
01-21-2017, 10:19 PM,
Post: #1
Witam mordeczki Duży uśmiech Zakupiłam nowy sprzęt, ponieważ poprzedni uległ rozpadowi Duży uśmiech I mam lapka nowego, prosto z fabryki, ale z win 10 :/ i mój problem polega na tym, że po uruchomieniu kazdego cs'a (robilam reinstal milion razy ) mam mniejszy obraz i czarne paski po bokach. Grzebałam w ustawieniach karty, ustawilam skalowanie na pelny ekran i nic. Probowalam uruchomic ze zgodnoscia i jako administrator i rowniez klapa. Wiec moje pytanie brzmi, co mam zrobic, zeby bylo ok ? Duży uśmiech Jak to naprawic ? Duży uśmiech Moze ktos mial podobny problem, bo mnie juz cholera bierze :/
Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
Online Vixa
01-21-2017, 10:33 PM,
Post: #2
Powiem ci ze ja nie mam takich problemow na Win 10

a zmienialas rozdzielczosc w cs?
tam masz takie cos jak
Display mode?
Widescrean
Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
Kraftowany
01-21-2017, 10:34 PM,
Post: #3
Napisz mi rozdzielczość ekranu i rozdzielczość ekranu ustawioną w cs Uśmiech
Offline Czarna
01-21-2017, 10:40 PM,
Post: #4
rozdzielczość ekranu : 1366 x 768
rozdzielczość cs'a : 1024 x 768
ps. nie moge wejsc w displaymode, gdzie jest ustawione na normal
Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
Kraftowany
01-21-2017, 10:58 PM,
Post: #5
Laptopowa rozdziałka tak działa ja też tak miałem Uśmiech Spróbuj ustawić rozdzielczość cs'a na maxa a jak to nic nie pomoże poczytaj w guuglach Uśmiech
Online Llukaszenko
01-21-2017, 10:59 PM,
Post: #6
PPM na cs ---> właściwości ---> zgodność ---> i tam wybierz win 8 albo 7 a jak nie to jeszcze niżej powinno pomóc Uśmiech
Masz sprawę? Napisz na GG podając swój nick z forum albo z gry.
GG: 10814978


Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
Offline Czarna
01-21-2017, 11:03 PM,
Post: #7
lukaszenko juz wszystkiego probowalam z tych opcji, niestety bezskutecznie Smutny
Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
Offline CreatiV
01-21-2017, 11:09 PM,
Post: #8
https://www.youtube.com/watch?v=ICyR-pJUsmw tu masz linka. Nie wiem czy juz tak probowałas a jak nie to sproboj tak Uśmiech
MODERATOR FORUM

Kontakt:
- GG [52126741]
- Facebook [pw]
- Nr Tel. [pw]


POMOGLEM CI.  Zostaw Łapke + Uśmiech
Odwiedź stronę użytkownikawebsite Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika
PanCola
01-22-2017, 08:04 AM,
Post: #9
Ja też mam ten sam problem, tez próbowałem wszystkiego i bezskutecznie. I wiesz co Ci powiem? przyzwyczaiłem się do gry z czarnymi paskami po bokach ;D
Offline ukulele
01-22-2017, 08:55 AM,
Post: #10
Moze jednak sproboj znalesc te display mode zawsze powinien byc
Znajdź wszystkie posty użytkownikaPosty Użytkownika

Ten wątek jest zamknięty


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości